OVER ONS

Welkom bij MechelAir,

waar het verhaal begint met twee gedreven vakmannen: Roy en Jonas. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector bundelen we onze krachten onder de naam MechelAir, opgericht in 2021. Onze missie is glashelder: streven naar topkwaliteit met een persoonlijke aanpak.

Bij MechelAir beseffen we dat elke woning uniek is en een specifieke benadering vereist, afgestemd op jouw wensen en budget. Of het nu gaat om airconditioning (warmtepomp lucht-lucht), laadpalen (EV-installatie), verwarming/sanitair (warmtepomp lucht-water) of zonnepanelen (PV-installatie), wij hebben de expertise in huis.

Neem contact met ons op voor advies op maat, of vul ons gratis offerteformulier in. Wij staan klaar om een gedetailleerde offerte voor je op te stellen. MechelAir, jouw partner voor comfort en duurzaamheid!

MechelAir, Vol Energie!

L

Koeltechnisch gecertificeerd bedrijf

L

Vertrouwen

L

Service gericht van A tot Z

L

Rescert-certificaat voor warmtepompen en zonne-energie

L

Duidelijke afspraken

L

Effici├źntie

L

Respect voor het milieu

L

Persoonlijke aanpak

Jonas Van Loo – Eigenaar

Ik ben Jonas, een gecertificeerd koel- en gastechnicus met meer dan acht jaar ervaring in de branche. Sinds 2012 ben ik actief in dit vakgebied en heb ik mij voornamelijk toegelegd op het opstarten, repareren en onderhouden van HVAC-installaties.

Roy Pigg – Eigenaar

Hallo, ik ben Roy, een gekwalificeerde koeltechnicus en een ervaren installateur van HVAC-systemen. Sinds 2010 heb ik mij beziggehouden met projecten van allerlei omvang, van klein tot groot.

Nieuwbouw of bestaande woning?
Wij denken mee vooruit!

Als je voor een renovatie- of nieuwbouwproject staat, is het raadzaam om ons tijdig te raadplegen om de mogelijkheden te bespreken. Op die manier blijven alle opties open en kunnen wij tijdens de ruwbouwfase al het nodige leidingwerk en de kanalen voorzien. Zelfs bij plaatsingen in bestaande woningen hechten wij veel belang aan het esthetische aspect en gaan we uitvoerig met jou in overleg om aan je wensen te voldoen.

┬ę Mechelair (Air BV) | BE 0758.484.570 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus