AIRCONDITIONING

Met een aircotoestel ofwel lucht/lucht warmtepomp ben je in de mogelijkheid jezelf het hele jaar door te omringen met het ideale klimaat bij je thuis of op het werk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen Airco

L

Aangename koeling tijdens warme dagen

L

Kan ook verwarmen

L

Geruisloos

L

Vergroot de waarde van je woning

L

Eenvoudige installatie

L

Verschillende modellen op jouw maat

L

Steeds energiezuiniger

L

Kan de luchtkwaliteit verbeteren

Soorten binnenunits

Wand

Het meest voorkomende en toegepaste model, het wandmodel wordt gemonteerd op de muur iets onder het plafond. Vaak toegepast op slaapkamers en plaatsbesparend omdat dit boven een deur kan worden bevestigd.

Vloer

Wordt op de muur beneden tegen of vlak boven de vloer bevestigd, en is vergelijkbaar met een klassieke radiator alleen een heel stuk compacter. Deze modellen worden dan ook vaak onder een raam of in de plaats van een radiator geïnstalleerd.

Cassette

Een cassette unit kan worden ingebouwd in het plafond, hiervan komt enkel het rooster in het zicht en de rest van het toestel zit boven het plafond. Vaak voorkomend in winkels of kantoren.

Inbouw

Een inbouw- of kanaalmodel kan helemaal worden weggewerkt en zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zelfs op enige afstand van de te koelen ruimte.

Soorten buitenunits

Split systeem

1 binnenunit en 1 buitenunit voor het koelen of verwarmen van 1 ruimte

Multi split systeem

1 buitenunit waaraan je meerdere binnenunits kan koppelen (max. 5 binnenunits)

VRF en VRV

Buitenunits van groter vermogen voornamelijk toegepast voor grotere gebouwen zoals kantoren, hotels en zakelijke gebouwen.

Zomer
& winter

Airco-installaties zijn de dag van vandaag steeds voorzien om
zowel te kunnen koelen als te verwarmen op een energiezuinige manier.

We hebben allemaal reeds de impact ondervonden van het steeds veranderende klimaat met hoge temperaturen tot gevolg. Dit maakt het des te interessanter deze toestellen zowel in de zomer- als de winterperiode te kunnen gebruiken.

Nieuwbouw of een bestaande woning?
Wij denken mee vooruit!

Indien je aan een renovatie of nieuwbouwproject zou beginnen, informeer je dan zeker eens om de mogelijkheden te bekijken vooraf. Zo liggen alle opties nog open en kunnen wij in de ruwbouw het leidingwerk/kanalen al voorzien. Ook voor een plaatsing in een bestaande woning besteden wij veel aandacht aan het esthetische aspect en overleggen wij deze uitgebreid samen met u.

┬ę Mechelair (Air BV) | BE 0758.484.570 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus